Denné menu

Menu týždňa 27.03. - 31.03.2017

Výber menu 1, 2, 3, 4, 5 - cena 3,80€, s menuboxom +0,25€

Objednávky na rozvoz tel. 0911 306 605 do 10:00 hod.


  Pondelok :  27.03.2017  0,33l  Kelová s klobásou
      1. 100g    Bravčový perkelt, cestovina, uhorka A3,7,1
      2. 100g    Kuracie prsia v sézamovom cestíčku, ryža, šalát A,3,7,1
      3. 250g    Špagety s boloňskou omáčkou, syr A,3,7,1
      4. 100g    Vypr.syr, hranolky, tatarská omáčka A1,3,7
      5. 200g    Zeleninový šalát s 3 druhmi syra, toasty

Utorok :     28.03.2017  0. 33l  Zeleninová so strúhankou
      1. 100g   Bravčové karé na spôsob sviečkovej, knedla A1,3,7     
      2. 100g   Vypr.marinovaný kurací rezeň, ryža s hráškom, šalát A,3,7
      3. 250g   Zapekané laznické zemiaky (bryndza, slanina, klobása)A1,3,7
      4. 100g   Vyp.syr, zemiaky , tat. omáčka
      5. 200g   Zeleninový šalát s kuracím mäsom, syr, toasty

 Streda :    29.03.2017  0.33l  Držková
      1. 100g    Hovädzie na námornícky spôsob, ryža,  A1,3,7    
      2. 100g    Kurací černohorský rezeň, opekané zemiaky, tat. omáčka , A,3,7
      3. 150g    Vyprážaná fašírka, zemiakovo-luskový prívarok, chlieb A,3,7
      4. 100g    Vypr. syr, zemiaky, tatarská omáčka A 1,3,7
      5. 200g    Slovenský jarný šalát ,tousty

Štvrtok :    30.03.2017   0.33l   Hŕstková    
      1. 100g    Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát A,3,7
      2. 100g    Kuracie kúsky s čínskou zeleninou, ryža A3,7          
      3. 250g    Žemlovka s tvarohom a ovocím A 1,3,7,
      4. 100g    Vypr. šampiňóny ,zemiaky, tat.om. A,1,3,7
      5. 200g    Cestovinový šalát s dusenou zeleninou, šunkou a vajcom

Piatok :     31.03.2017  0.33l  Zemiaková
      1. 100g    Bravčové stehno na smotane, cestovina, uhorka,1,3,7
      2. 220g    Vypr. kuracie stehno, ryža s dusenou mrkvou, kompótA3,7   
      3 .250g    Smotanový osúch s cesnekomA,3,7 
      4. 100g    Vypr. syr, zemiaky , tat.om..A,1,3,7
      5. 200g    Grécky šalát s feta syrom ,dressing, tousty

Sobota       01.04.2017   0.33l  Rascová s vajcom
      1.100g    Kurací gordon blue, ryža, kompót

Nedeľa       02.04.2017    0.33l Vývar s cestovinou
      1.100g    Prírodný bravčový diabolský rezeň, zemiaky, uhorka

Zodpovedný vedúci: Miloš Bartek